Ωράριο Λειτουργίας Delivery 18:00μμ – 01:00πμ

quick2.jpg
quick3.jpg

Λίγα λόγια

Με την εμπειρία μας στο χώρο της κρέπας και του delivery σας εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα και γεύση με καθημερινά δική μας φρέσκια ζύμη. Η κρέπα παρασκευάζεται κατόπιν της παραγγελίας σας με τα πιο φρέσκα και επώνυμα υλικά. Παράδοση καυτή στην ώρα της, με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής.
Η κρεπερί Quick Food δραστηριοποιείται στο χώρο του γρήγορου και ποιοτικού φαγητού εδώ και 22 χρόνια στη Λάρισα, προσφέροντας στους πελάτες της την πολυτέλεια της πιο απολαυστικής κρέπας στις πιο προσιτές τιμές. Από το 1995 ειδικευόμαστε στις κρέπες, αλμυρές και γλυκές, έχοντας δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό που μας προτιμά και μας τιμά με τη σταθερή του επιλογή όλα αυτά τα χρόνια.
Το προσωπικό της κρεπερί μας αποτελείται από 17 άτομα, που διαθέτουν την απαιτούμενη εξειδίκευση ενώ επανεκπαιδεύονται διαρκώς. Με τον τρόπο αυτό εγγυόμαστε τόσο την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας όσο και την άριστη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας, διασφαλίζοντας την υψηλή ικανοποίησή τους.
Επιπλέον, η κρεπερί μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, πληρώντας τα υψηλότερα κριτήρια ασφάλειας και υγιεινής.
©2024 delivery-quickfoods.gr. All Rights Reserved. Powered by GlobalTech